DIFF Dance Centre

Middelweg 400 - 8031 XV Zwolle

DIFF Dance CentreDIFF Dance Centre is al ruim 40 jaar een begrip in Zwolle! Wij bieden verschillende danscursussen voor jong en oud. Vanaf 2,5 jaar kunnen peuters starten met Beweegkriebels, gevolgd door Kleuterdans en vanaf 6 jaar kunnen de jonge dansers kiezen welke dansstijl ze graag willen doen. En niet te vergeten, vanaf 55 jaar promoveer je naar onze seniorenlessen.
Voor alle leeftijden (kind, jeugd, volwassenen) en niveaus hebben wij klassiek ballet, jazzdance, moderne dans, hiphop en breakdance. Daarnaast hebben we nog specifieke urban lessen op ons lesrooster; house dance, feminine hiphop en dancehall.
Ook het stijldansen kent groot animo in onze dansschool, van beginners tot wedstrijdparen, iedereen is van harte welkom!

Naast onze reguliere danscursussen hebben wij een Vooropleiding Dans, verschillende hiphop crews en een DIFF Show Ballet en bieden wij ondersteuning aan de mbo dansopleiding in Zwolle en de Dance Class van een middelbare school.
Dit alles doen we met een te gek en gemêleerd docententeam, bestaande uit bekwame vakidioten. Ieder afgestudeerd en ervaren in zijn of haar dansspecialisme, met als doel; alle dansers overspoelen met dansplezier en danstalent verder ontwikkelen door kennis.
Neem gerust een kijkje op onze website, doe een proefles of kom naar één van onze evenementen of voorstellingen! 

DIFF Dance Centre is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans MagazineKijk snel verder

DIFF Dance Centre Zwolle Overrijssel
Reportage - 19 nov 2018

Kleinschalig, doelgericht en dynamisch. Dat zijn de drie woorden die je het eerste hoort wanneer je de dansers vraagt naar de Vooropleiding Dans in Zwolle

Abonneren op DIFF Dance Centre