Dansstudio Van Harten

Middenstraat 21 - 1381 XA WeespDansstudio van Harten

Dansstudio Van Harten is een veelzijdige en professionele dansschool in de Gooi- en Vechtstreek. Wij bieden danslessen aan voor jong en oud waarbij je de mogelijkheid hebt om je te ontwikkelen in de meest veelzijdige dansstijlen.

Tijdens onze lessen is er aandacht voor de ontwikkeling van het dansniveau, maar er is ook ruimte voor ontspanning en plezier. Onder leiding van onze enthousiaste docenten, die allemaal gespecialiseerd zijn in de dansstijl die zij geven, maken we van elke les een feest.

Wij bieden wekelijks danslessen aan in Weesp, Bussum, Maarssen, Nederhorst den Berg, Kortenhoef & Hilversumse Meent.

Ga voor meer informatie naar www.dansstudiovanharten.nl. Of stuur een mail naar: info@dansstudiovanharten.nl of bel: 0294-432835

Dansstudio Van Harten is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Annegien van Harten
Blog - 1 apr 2015

Hoi! Ik ben Annegien van Harten, eigenaar van Dansstudio Van Harten. Wij bieden danslessen aan in het Gooi, waaronder in Weesp en Bussum. Ik schrijf voor Dans Magazine regelmatig over het amateurdansaanbod in Nederland, waarbij ik je graag tips en informatie geef en mijn eigen ervaringen  met je deel.

van harten dans magazine
Nieuws - 19 sep 2014

Wil je je graag verder ontwikkelen in dans & ben je op zoek naar uitdaging? Dan is onze Vooropleiding Dans wellicht precies wat je zoekt.

Abonneren op Dansstudio Van Harten