Dansstudio Dentro

Kwakelkade 21 - 1823 CL Alkmaar

Dansstudio Dentro

Dansstudio Dentro is sinds 2003 een dansschool voor iedereen uit Alkmaar en omgeving. 
Kinderen, jongeren en volwassenen met een passie voor dans en theater zijn van harte welkom. Dansstudio Dentro’s deuren staan open voor iedereen die op de één of andere manier iets heeft met dans. Voor mensen die dansplezier willen beleven, maar ook voor dansers met vergaande ambities.

Na ruim 35 jaar ervaring als dans- en balletdocent biedt Monique Penders, in haar eigen dansschool, een volwaardig lesprogramma aan met een grote diversiteit aan lessen. 
De lessen waarvoor je bij Dentro terecht kunt zijn Klassiek ballet, Spitzen, Jazz, Modern, Hiphop, Hiphop 24+, Breakdance, Streetdance, Tap, Musicalzang en dans, Spel en Zang. 
Naast de reguliere lessen zijn er verschillende projectgroepen en de dansgroep Dentro & Fuera. Deze groepen treden regelmatig op tijdens wedstrijden en voorstellingen.

Wat betreft professionele theater- en dansopleidingen staat Dansstudio Dentro er om bekend ambitieuze leerlingen goed te begeleiden bij het maken van hun danskeuzes. De afgelopen jaren zijn er al vele leerlingen aangenomen op verschillende professionele academies. Denk aan Dansacademie Lucia Marthas, de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater en de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Veel leerlingen die op een professionele opleiding belanden zijn inmiddels uitgegroeid tot artiesten en spelen mee in grote musicals en theaterproducties.

Dansstudio Dentro staat voor kwaliteit, passie en een goede sfeer. 

Dansstudio Dentro

Reportage - 16 sep 2015

Choreograaf Spikey Lee Claessens zette in twee weken een dansvoorstelling op de planken. Met gevorderde leerlingen van Dans Studio Dentro te Alkmaar bracht hij op 11 juli 2015 de moderne dansvoorstelling 'Four Seasons'.

Abonneren op Dansstudio Dentro