Dansinstituut Jos Dolstra

Walkade 36 - 3401 DS IJsselstein

Dansinstituut Jos Dolstra staat bekend om de koppeling van 37 jaar ervaring met continu vernieuwing. De leerlingen profiteren van bijscholingen die de docenten volgen in New York, Nice, Parijs en Londen. Daarbij organiseert de dansschool workshops met bekende dansers/choreografen uit binnen- en buitenland. Vorig jaar zijn SYTYCD danser Giovanni en SYTYCD choreograaf Min Hee langs geweest. In januari staan workshops van SYTYCD dansers Juvat en Uri op de agenda. 

Bij Dansinstituut Jos Dolstra geen ‘dansjes leren’, maar leren ‘dansen’! In alle dansstijlen. Het unieke binnen de studio vormt de ‘allround’ dansstijl, die een mix is van hedendaags urban, modern, jazz, hiphop, dancehall en theater. 

Uitdaging en kwaliteit gaan hand in hand met plezier en persoonlijk contact. Van de echte beginner tot professional, iedereen voelt zich thuis! Naast trendy danslessen aan kinderen en tieners is de dansschool uniek door het uitgebreide lesaanbod voor volwassenen.

Onze jarenlange ervaring maakt dat we veel kennis in huis hebben en onze leerlingen optimaal kunnen begeleiden. De studio is een erkend leerbedrijf voor vakopleidingen, waarbinnen vele leerlingen de weg naar het artiestenleven hebben gevonden. Onze gespecialiseerde afdeling ‘klassiek ballet’ staat onder leiding van Yvonne Charlton, volledig gediplomeerd balletpedagoge.           

Ervaring komt tot zijn recht als deze wordt gekoppeld aan vernieuwing en volledig open durven staan voor de ontwikkeling van dans. De koppeling tussen ervaring en vernieuwing leidt tot onze allround dansstijl. Wij bieden daarmee een goede dansopleiding, waarbij de danser zich breed kan blijven ontwikkelen.

Meer info via:
Website: www.josdolstra.nl
Telefoonnummer: 06-41545104

Dansinstituut Jos Dolstra is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 15,- voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

info jos dolstra

Jos Dolstra poster Signature
Nieuws - 29 mei 2018

Op 9 en 10 juni 2018 organiseert Dansintituut Jos Dolstra in het Fulcotheater de uitvoering 'Signature'.

Dansschool IJsselstein
Nieuws - 7 jan 2015

Het jaar 2015 luidt Dansinstituut Jos Dolstra uit IJsselstein op feestelijke wijze in. Sinds 3 januari vormen zij al 35 jaar het danshart van IJsselstein en omstreken!

Nieuws - 16 okt 2014

Het huidige dansseizoen belooft voor Dansinstituut Jos Dolstra uit IJsselstein een bijzonder jaar te worden. De studio bestaat in januari 35 jaar!

Abonneren op Dansinstituut Jos Dolstra