Vooropleiding Hedendaagse Dans

 Vooropleiding Hedendaagse Dans"Professioneel en kleinschalig"

Wil jij je graag verder ontwikkelen en ben je op zoek naar een uitdaging? Misschien wil je onderzoeken en ervaren of dans jouw toekomst is? Dan is het naast enthousiasme, ook belangrijk om daar op jonge leeftijd mee te starten. Als je jong bent, leer je gemakkelijker nieuwe vaardigheden en train je je lijf en motoriek als vanzelfsprekend.

Stevige dansbasis

De Vooropleiding Hedendaagse Dans is een professionele, kleinschalige en particuliere dans opleiding voor jong talent van acht tot zeventien jaar, ondergebracht in een stichting zonder winstoogmerk. Het doel van de VHD is jong talent een stevige en goede brede dansbasis mee te geven en voor te bereiden op de toelatingseisen voor een voortgezette dansopleiding.

Op de opleiding wordt gewerkt aan danstechnische vaardigheden, creatieve ontplooiing en dansoriëntatie. Tijdens voorstellingen werk je aan performance skills en theatrale vaardigheden. De VHD is dans Kunst met een hoofdletter K. Kwaliteit en kennisoverdracht zijn de pijlers waar de VHD voor staat.

Auditie:

Zaterdag 5 december 2015

Kijk voor meer informatie over deze dansopleiding op de website van de Vooropleiding Hedendaagse Dans.

Abonneren op Vooropleiding Hedendaagse Dans