Song & Dance Academie

 Song & Dance Academie, MBO Dans"Wij zoeken getalenteerde, gemotiveerde en enthousiaste studenten met doorzettingsvermogen"

Landstede MBO, Song & Dance Academie en DIFF Dance Centre verzorgen in Zwolle de vakopleiding MBO Dans, een nieuwe uitstroomvariant van de opleiding Artiest. MBO Dans is een kleinschalige opleiding waarin professionals praktijkgerichte lessen in dans- en entertainment geven. Zij bereiden je voor op alle facetten van het vak. Je werkt niet alleen aan betere dans-skills en een hoger artistiek niveau, maar leert bijvoorbeeld ook alles over choreografie, het organiseren van culturele evenementen, het geven van dansles en ondernemersvaardigheden.

Wat kun je met MBO Dans?

Tijdens deze studie leer je diverse dansstromen zodat je allround inzetbaar bent. Na deze opleiding kun je aan de slag in het werkveld of je aanmelden bij een vervolgopleiding. Door de vele extra vakken is MBO Dans de perfecte opleiding om goed voorbereid door te stromen naar het HBO.

 

Kijk voor meer informatie over de dansopleiding van de Song & Dance Academie op de website.

MBO Dans. © Song & Dance Academie
Reportage - 7 nov 2016

In samenwerking met Landstede MBO en DIFF Dance Centre biedt Song & Dance academie de rijkserkende allround vakopleiding MBO dans aan in Zwolle.  Uniek aan deze opleiding is de samenwerking tussen verschillende professionals uit het vak.

Bron: Song & Dance Academie, MBO Dans
Reportage - 14 okt 2015

In samenwerking met Landstede MBO en DIFF Dance Centre bieden wij de opleiding MBO Dans aan waarin professionals praktijkgerichte lessen in alle stijlen van dans geven.

Abonneren op Song & Dance Academie