Home » Reportage
Bron: Song & Dance Academie, MBO Dans

Song & Dance Academie MBO Dans 2015-2016

In samenwerking met Landstede MBO en DIFF Dance Centre bieden wij de opleiding MBO Dans aan waarin professionals praktijkgerichte lessen in alle stijlen van dans geven. Je werkt niet alleen aan betere dans-skills en een hoger artistiek niveau, maar leert ook alles over choreografie, ondernemersvaardigheden en het geven van dansworkshops.

Tijdens je studie leer je diverse dansstromen zodat je allround inzetbaar bent. Na deze opleiding kun je aan de slag in het werkveld of je aanmelden bij een vervolgopleiding. Door de vele extra vakken is MBO Dans de perfecte opleiding om goed voorbereid door te stromen naar het HBO.

Waarom een MBO Dans opleiding?

De MBO Dansopleiding is twee jaar geleden ontstaan vanuit de wens van jonge getalenteerde dansers, van de vooropleiding van DIFF Dance Centre, die graag in de regio een gerenommeerde vervolgopleiding willen volgen en zich willen voorbereiden op een HBO opleiding. Song & Dance Academie en Landstede MBO geven hier gehoor aan door de rijkserkende allround vakopleiding op het gebied van dans aan te bieden in Zwolle, Overijssel. MBO Dans is een kleinschalige opleiding waar professionals in dans en entertainment je trainen en coachen. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei. We kijken ook goed naar je niveau en zorgen voor voldoende uitdaging en begeleiding binnen je opleiding.

Waarom zou ik voor deze Academie kiezen?

Wij draaien deze vraag graag om. Waarom zouden onze professionals de komen drie jaar tijd en energie in jou moeten steken? Het leven van een danser is uitdagend en om je hierop voor te bereiden doorloop je een intensief traject binnen de opleiding. Wij zoeken getalenteerde, gemotiveerde en enthousiaste studenten met doorzettingsvermogen. Dit vak en deze opleiding vragen om inzet, zelfdiscipline en een prestatiegerichte instelling. Herken je jezelf hierin, meldt je dan aan voor een auditieronde via www.songanddance.nl. Of kom naar een open dag of meeloopdag.

Contactinformatie:
Song & Dance Academie, MBO Dans
T. 088 - 850 89 57
info@songanddance.nl
www.songanddance.nl

Vooropleiding Dans DIFF Dance Centre
info@diffdancecentre.nl
www.diffdancecentre.nl,