Vondelpark Openluchttheater

Het Vondelpark Openluchttheater bevindt zich in het hart van het mooiste park in het centrum van Amsterdam. Jaarlijks biedt het theater 125 gratis voorstellingen in uiteenlopende genres als (pop)muziek, klassiek, dans, jeugd, cabaret en comedy.
Het unieke Openluchttheater vormt al meer dan 40 jaar de ontmoetingsplek voor jong en oud, voor Amsterdammers en bezoekers van ver daarbuiten. Geniet van een breed theateraanbod,  ontdek nieuw podiumtalent en drink gezellig  een drankje op het naastgelegen terras van het OpenluchtCafé met vrienden of familie.

Het Vondelpark Openluchttheater is van mei tot en met september geopend. De maand mei staat in het teken van festivals en van juni tot en met september kun je  zelfs ieder weekend van vrijdagmiddag tot zondagavond in het Openluchttheater terecht.

Raadpleeg de website van het Vondelpark Openluchttheater voor het volledige programma.

Joost Groeneboer. © Dans Magazine
Blog - 18 aug 2016

Er wordt bevlogen gedanst. Daar ligt het niet aan. Maar ik word toch afgeleid door het publiek, dat zo anders is dan in het Muziektheater en ook weer anders dan bijvoorbeeld de theaters in de Nes. Vooral een tekenende iets oudere man trekt mijn aandacht.

Vondelparktheater, NDT , Marco Goecke, Woke up Blind
Blog - 1 jul 2016 - Joanna Fox

Op 10 juni 2016 opende het Vondelpark Openluchttheater haar zomerprogramma met dansvoorstellingen van NDT1 en Grossdancecompany. Een foto-impressie van Joanna Fox.

 

Abonneren op Vondelpark Openluchttheater