Korzo India Dans Festival

Traditiegetrouw staan in Den Haag de laatste weken van oktober in het teken van het grootste Indiase dansfestival van het Europese vasteland. Korzo brengt een rijk programma van verfijnde klassieke dans tot vernieuwende Indiase moderne dans. Naast een ijzersterke internationale programmering worden eigen innoverende producties gepresenteerd. Zo kreeg Korzo persoonlijk toestemming van de wereldberoemde componist Philip Glass om de opera Satyagraha in een Indiase dansbewerking uit te voeren, gezongen door Zangam & Dario Fo koor.

Ieder jaar wordt er in het programma veel aandacht besteed aan verdieping, kennismaking en ontmoeting. Het publiek kan meer leren tijdens de vele workshops en lecture-demonstrations. Daarnaast worden er inleidingen en supercolleges gegeven over de voorstellingen, Indiase dansfilms getoond en na afloop kan het publiek de artiesten ontmoeten in de intieme foyer van het Korzo theater. 

Nieuws - 13 okt 2014

Op vrijdag 18 oktober start de nieuwe editie van het India Dans Festival in het Korzo theater. Twee weken lang komen inspirerende artiesten uit India, Maleisië, Singapore, de Verenigde Staten en Groot-Brittannië naar Den Haag om op te treden als solisten of in gezelschappen.

Abonneren op Korzo India Dans Festival