Festival a/d Werf

Festival a/d Werf was een tiendaags Utrechts kunstenfestival dat jaarlijks in mei plaatsvond.

Op verschillende binnen- en buitenlocaties werden voorstellingen, performances en installaties gepresenteerd. Op de Neude waren muziekoptredens. Op het festival stonden kunstenaars geprogrammeerd uit binnen- en buitenland. In 2013 is Festival aan de Werf sament met Springdance gefuseerd tot SPRING.

Nieuws - 17 sep 2012

Al eerder dit jaar werd bekend dat het Festival a/d Werf en het Springdance festival zijn gefuseerd.

Review - 23 mei 2012

Een dansvoorstelling die gebruik maakt van live-muziek, de ruimte van een industriële loods en het publiek. Dat is de belofte die choreograaf Jasper van Luijk maakt voor zijn nieuwste stuk Shifted. Tijdens het Festival a/d Werf is de voorstelling meerdere malen te zien in De Reuzenhal, een grote loods waar kinderen geïntroduceerd worden met dans in Utrecht Overvecht. Een voorstelling waar je meteen in zit en soms zelfs aan meedoet.

Nieuws - 12 apr 2012

Op 2 mei 2012 vindt de première plaats van We Are Golden in Theater aan het Spui, Den Haag. We Are golden is de eindproductie van de eerste lichting T.I.M.E.

Nieuws - 4 apr 2012

De laatste editie van Festival a/d Werf wordt dit jaar gehouden van 17 tot en met 26 mei 2012 met bijna 30 diverse voorstellingen.

Nieuws - 1 feb 2012

Springdance en Festival aan de Werf gaan mede door de vermindering van culturele subsidie vanaf 2013 op in één nieuw Ut

Abonneren op Festival a/d Werf