Vincent Vianen

Tijdens zijn jeugd in de Amsterdamse Bijlmer vond Vincent Vianen zijn heil in tekenen en sinds zijn 15de ook in dans. Omdat de financiele middelen ontbraken om een dansopleiding te volgen, danste Vincent in dansgroepjes en buurthuis projecten. In de loop der jaren wist hij de sprong te maken van het Kwakoe festival podium naar de TMF Award podium als achtergrond danser voor de Amerikaanse artiest Kelis. Met het geld wat hij verdiende met dergelijke optredens, kon hij danslessen volgen bij Jake's Dance Factory en Amsterdam Dance Centre. Op 3 mei 2010 vloog Vincent naar Hollywood. Binnen twee weken werd hij uitgenodigd auditie te komen doen bij LaVelle Smit Jr (danser en choreograaf van Michael Jackson) en werd aangenomen als danser voor de concerten van Jermaine Jackson. En alsof dat al niet genoeg was, mocht Vincent met zijn grootste idool optreden: R&B zanger Usher.

The Talent Project RTL 4 zingen en dansen
Nieuws - 5 sep 2018

RTL 4 komt met een nieuw talentprogramma, The Talent Project.

So You Think You Can Dance 2015
Reportage - 31 mrt 2015

Zondag 29 maart was het dan eindelijk zo ver: de eerste liveshow van So You Think You Can Dance 2015. De uitslag lees je hier bij Dans Magazine!

Nieuws - 5 dec 2013

Neem de acht beste dansers van Nederland, laat hen hun ding doen in verschillende dansstijlen en geef het decor een technisch, maar levendig snufje mee. Het resultaat is de nieuwe dansvoorstelling LOUD!.

Nieuws - 15 sep 2012

Een aantal keer per jaar worden in het Rozentheater te Amsterdam, Promote your Art-avonden georganiseerd.

Nieuws - 13 feb 2012

Bekende hiphop choreografen Vincent Vianen en Ish dagen 40 dansscholen uit voor een online urban dance contest, de hoofdprijs is 4000 euro.

Abonneren op Vincent Vianen