Promote your Art #3 met Vincent Vianen en Ilja Meefout

Promote You Art #3 in AmsterdamEen aantal keer per jaar worden in het Rozentheater te Amsterdam, Promote your Art-avonden georganiseerd. Dit is een avond waar Amsterdamse kunstenaars en creatieven elkaar kunnen ontmoeten, adviseren over het inwinnen van opdrachtgevers, ideeën uitwisselen, netwerken, kunst van elkaar kunnen kopen en borrelen. Zo ook bij de derde editie van deze kunstzinnige avond, op 18 september. Deze keer zijn te gast: Vincent Vianen (SYTYCD/TUDB), Ilja Meefout, reclamebureau Buutvrij for life en Redplanet dj's Two white guys.

 

Terug naar school

Promote your Art is een avond voor kunstenaars en creatieven die van hun werk (willen) leven. Net zoals bij de voorgaande edities bestaat elke avond uit drie delen. Op de bank met Kim, Back to School en de Art Market. In de huidige maatschappij is het belangrijker dan ooit dat gevestigde maar ook nieuwe kunstenaars zichzelf gunstig in de markt weten te plaatsen en zichzelf kunnen verkopen. Daarom wordt er elke editie een bedrijf uitgenodigd die kunstenaars een half uur 'lesgeeft' in het combineren van kunst en ondernemerschap. Deze keer is het populaire reclamebureau Buutvrij for life te gast, bekend van reclamecampagnes van o.a. Bacardi, om te vertellen over Guerilla marketing, sociale media en reclame.

 

Vianen en Meefout

Op de bank met Kim Dankoor is een onderdeel waar twee kunstenaars aan de tand gevoeld worden over hun inspiraties, hun carrière en toekomstdromen. Deze keer is danser en choreograaf Vincent Vianen te gast, die met zijn team Vincent onlangs winnaar werd van The Ultimate Dance Battle. Ook hiphop-fotograaf Ilja Meefout neemt deze avond plaats op de bank. Meefout is misschien minder bekend in de danswereld, maar in de hiphop muziekscene is hij een gevestigde naam. Naast Nederlandse rappers, zoals Kempi en Zwart Licht, heeft hij ook internationale artiesten als Snoop Dogg en Lil Wayne voor zijn lens gehad.

Na dit alles is er de Art Market, waar onder genot van een borrel en muziek van dj's Two White Guys, kunst gekocht en verkocht kan worden.

 

Voor meer informatie, bekijk hier de website