Michaël Häflinger

Dutch Junior Dance Division Michaël HäfligerMichaël Häflinger is danser bij De Dutch Junior Dance Division in Den Haag. 

Biografie Michaël Häflinger

Michaël Häflinger (Zwitserland, 1988) begon met dansen op 15-jarige leeftijd. Hij studeerde ballet en moderne dans aan de Rudra Bèjart’s school in Lausanne en bij Codarts in Rotterdam. Hij heeft ook ervaring met flamenco, Indiase dans, Afrikaanse dans, kendo, jazz en hiphop. Hij werkte met Conny Janssen, Jan Linkens en Thom Stuart.

In 2007 danste hij mee in De Notenkraker in de Grote Kerk van DeDDDD. In 2008 creëerde Thom Stuart de solo Gouache voor Michaël voor een optreden in Pulchri Studio en voor de 1e editie van Solo’s@the Sea.

Danser bij De Dutch Junior Dance Division

Michaël is een krachtige en veelzijdige danser die altijd op zoek is naar nieuwe ervaringen, zoals DDJDD. Hij koos voor dit unieke gezelschap om de persoonlijke aandacht en diversiteit aan trainingen, van artistieke begeleiding tot marketing en personal branding. Hierdoor zit zijn ontwikkeling in een stroomversnelling. Bij DDJDD is hij begonnen met choreograferen, maar hij wil zich met name als danser verder ontwikkelen.  

De Dutch Junior Dance Division danst Dancing Lane in Antwerpen
Nieuws - 17 apr 2015

Een unicum: Voor het eerst treedt het Nederlands dansgezelschap De Dutch Junior Dance Division de landsgrenzen over, en vervolgt haar tournee met Dancing Lane in Antwerpen.

Review - 15 apr 2015

Op vrijdagavond 10 april ging de dansvoorstelling Dancing Lane van De Dutch Junior Dance Division in première. Met maar liefst veertien korte choreografieën voor acht jonge dansers door vier choreografen, sprong Terzett van Thom Stuart er tussenuit.

Abonneren op Michaël Häflinger