dansen modern jazz showdance streetdance hiphop freestyle double dance soneo challenge

Soneo Dance Challenge 2019

De Soneo Dance Challenge is een danscompetitie gericht op de dansstijlen Streetdance / Hip-Hop, Showdance, Jazz, Modern, Performance Cheerdance en Double Dance & Freestyle.

De competitie bestaat uit 3 voorrondes en wordt afgesloten met een officieel erkent Nederlands Kampioenschap. De voorrondes bestaan uit 3 divisies waarvan 1 met en 2 zonder regels. De zogenaamde No-Rules divisie en First Contact divisie, is voor de dansers die, al dan niet, professioneel met dansen bezig zijn en de mensen die het leuk vinden om te dansen maar waar geen exposure voor is. De Rules divisie is voor de wedstrijd teams die Nederland willen vertegenwoordigen tijdens de Europese en de wereldkampioenschappen.

Performances worden beoordeeld door een professionele en gecertificeerde vakjury welke de prestatie middels een juryrapport objectief in kaart brengt. De jurering van de Rules divisie geschiedt volgens het door de ICU opgelegde protocol, afgestemd op het internationale wedstrijdcircuit. On-line jurering zorgt ervoor dat de performances weloverwogen, vakkundig, professioneel en snel beoordeeld worden.

De Soneo Dance Challenge staat bekend om haar spectaculaire en vernieuwende high-tec entourage van beeld, geluid en licht. Het speelt zich altijd af in een theater.

Soneo Dance Challenge 2019
1ste voorronde - Dronten - theater de Meerpaal - 03-02-2019
2de voorronde - Assen - theater de Nieuwe Kolk - 22-04-2019
3de voorronde - Bussum - theater het Spant - 26-05-2019
Nederlands Kampioenschap zal plaatsvinden op 22 & 23 juni 2019

Datum: 

3 feb '19

Organisator: 

Soneo

Plaats: 

Dronten