Dansworkshops voor dansliefhebbers die van natuur en rust houden, actief willen zijn én van de stilte willen genieten.

ZomerDansweek Portugal, Kennismakingsworkshops Salsa / Merengue / Bachata, 2 t/m 8 juli 2024

Salsa dansen in een ontspannen sfeer, tot rust komen in een prachtige omgeving, leuke excursies en genieten van de veelzijdige Portugese keuken! Ook zin in een all-inclusive dansweek in het zonnige Portugal?

Heb je altijd al salsa willen dansen in een zomerse sfeer? Dan is dit jouw kans om als absolute beginner mee te doen met deze kennismakingsworkshops en andere dansliefhebbers te ontmoeten die ook van rust en natuur houden. Plezier staat voorop in deze energieke en swingende dansworkshops.
In deze week leer je de passen van de Cubaanse Salsa (incl. Rueda), Merengue en Bachata alsmede de leuke variaties en figuren. De Latin muziek is zo vrolijk en ritmisch dat je direct zin krijgt om te dansen. Ervaar het zelf en laat je meevoeren op de tropische klanken van de muziek!
De workshops worden gegeven door een ervaren dansleraar. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk, daarom dansen we in een kleine groep van 6-8 personen.

Voor dansliefhebbers die van rust, natuur en luxe kamperen houden en hun vakantie willen combineren met inspirerende dansworkshops, leuke excursies en lekker eten in een mooie omgeving. In verband met het klimaat vinden de dansworkshops iedere middag na de lunch plaats in het dorp, op loopafstand. Als er geen excursie op het programma staat, kun je na het ontbijt ontspannen op diverse mooie plekjes op het landgoed, luieren in de hangmat onder de boom, actieve wandeling maken in de omgeving of relaxen aan het zwembad.

Landelijke locatie.
Je verblijft in een sfeervol ingerichte CanvasCamp tent met bed op het landgoed Quinta do Tapadinho aan de rand van het dorp Vila Nova de Oliveirinha. Een dorp dat nog een echte Portugese sfeer oproept en je het gevoel geeft alsof je terug bent gegaan in de tijd. In een landelijke omgeving, omgeven door oude olijfbomen, mooie vergezichten, de zang van vogels, vind je hier de rust en stilte.

Kosten all-inclusive dansweek.
De kosten voor de all-inclusive dansweek bedragen euro 945,= p.p. Deze prijs is inclusief: overnachtingen, inclusief ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes, drankjes, (excl. gedistilleerde drank), badlakens, handdoeken, dansworkshops, een professionele en ervaren dansleraar, danslocatie, alle excursies en het vervoer van en naar de luchthaven Porto. Je hoeft alleen je reis naar Portugal te regelen, de rest verzorgen wij.

Heb je vragen? Wil je meer informatie? Wil je kennismaken? Mail, bel of whatsapp Patricia (organisatie Olá Moita) via + 351 961 377 490 of mail: info@olamoita.nl

Datum: 

2 - 8 jul '24

Organisator: 

Olá Moita

Plaats: 

Vila Nova de Oliveirinha, Tábua, Portugal