Shimmy Shake Talent Search 2019 Groningen

Shimmy Shake Talent Search Groningen

Ben jij het fusion danstalent waar wij naar zoeken?

Al voor het 12e jaar organiseert Shimmy Shake haar landelijke Talent Search in de zoektocht naar nieuw (fusion) buikdanstalent en dansers die aan hun skills willen werken. Toon je talent aan een panel van (buik)dans experts en ontvang feedback (als je dat wilt). 12 dansers komen zelfs in aanmerking voor speciale coaching sessies en mogen optreden tijdens het Shimmy Shake Talent Carnival op 9 juni in Theater ’t Kapelletje in Rotterdam.

Heb je geen behoefte aan feedback of coaching, maar wil je wel graag ervaring opdoen door te dansen voor een klein publiek? Ook dan ben je zeer welkom bij de Talent Search!

Inschrijven kan in 3 verschillende categorieën:
1. Dance Development – voor dansers van alle niveaus. Om mee te doen in deze categorie moet je choreografie minstens 30% buikdans bevatten.
2. Choosing Fusion – Dit is je kans om tribal buikdans te leren! Ben je al ervaren in een andere dansstijl en wil je buikdans opnemen in je dans vocabulaire? Meld je dan aan in deze categorie.
3. Auditie voor professionele (fusion) buikdansers – Shimmy Shake organiseert verschillende projecten waarbij er altijd vraag is naar dansers: denk hierbij aan ons internationaal uitwisselingsproject, pop-up optredens en shows tijdens bijvoorbeeld het Shimmy Shake Festival.

In 2019 organiseren wij 4 Talent Search middagen op verschillende plekken in Nederland. 24 februari zijn we in Zutphen, 24 maart in Rotterdam, 7 april in Eindhoven en 28 april in Groningen. Opgeven voor Zutphen kan tot en met 15 februari, voor de overige steden kun je inschrijven tot en met 10 maart.

Meer informatie over Shimmy Shake en de Talent Search kun je vinden op onze website: www.shimmyshake.org

Datum: 

28 apr '19

Organisator: 

Shimmy Shake

Plaats: 

Groningen