Foto EMOVE Institute

Nieuwe Certificaatopleiding "Laban Bartenieff Movement System" van EMOVE Institute

EMOVE Institute is verheugd te kunnen aankondigen dat er in de zomer van 2019 een Certifaatopleiding in het “Laban Bartenieff Movement System” van start gaat in Nederland. De opleiding zal plaatsvinden in de studio’s van Codarts in Rotterdam. Karen Studd is opleidingscoördinator en het docententeam bestaat uit internationaal erkende experts op het gebied van bewegingsanalyse en aanverwante somatische stromingen. De opleiding duurt 3 jaar, met per jaar 3 modules van 9 lesdagen. De opleiding heeft Engels als voertaal.

Er wordt gewerkt vanuit een belichaamd theoretisch kader dat zorgt voor een zeer uitgebreid bewegingsvocabulaire, het optimaliseren van bewegingsefficiëntie, het verfijnen van bewegingscompetenties en -vaardigheden en het verbeteren van communicatie en expressiviteit. Het is een opleiding op hoog niveau waar mensen vanuit verschillende (beroeps)achtergronden verder komen op het terrein van de menselijke beweging, in al zijn facetten.

EMOVE’s opleiding in LBMS is een gecertificeerde opleiding. Studenten die de opleiding met succes hebben afgerond, krijgen de titel “Laban Bartenieff Movement Analyst”. De opleiding voldoet aan de hoge eisen van de International Somatic Movement Education and Therapy Association (ISMETA). Afgestudeerde studenten krijgen bij ISMETA de titel “Registered Somatic Movement Educators and/or Therapists”.

Meer Informatie:
www.emoveinstitute.com (in het Engels)
www.emoveinstitute.nl (in het Nederlands)

Datum: 

1 - 20 jul '19

Organisator: 

EMOVE Institute

Plaats: 

Rotterdam