WINNEN: 2 x 2 kaarten voor The Fabulous Sneakerboyz

Roy Julen Sneakerboyz
Deze actie is GESLOTEN

Roy Julen Sneakerboyz

Dans Magazine mag 2 x 2 tickets weggeven voor The Fabulous Sneakerboys van choreograaf Roy Julen. We kunnen twee tickets weggeven voor The Fabulous Sneakerboyz in Stadsschouwburg Antwerpen op 26 april en twee tickets voor The Fabulous Sneakerboyz in Capitole Gent op 30 mei.

Hoe kan ik winnen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en stuur Dans Magazine een mail via het contactformulier. Selecteer de categorie ‘winacties’ en geef in het bericht de naam van de voorstelling Sneakerboyz, naam en adresgegevens door. Vergeet er niet bij te vermelden in welk theater je de voorstelling zou willen zien! Aanmelden kan tot donderdag 9 april.

Dansvoorstelling The Fabulous Sneakerboyz

In een nieuw genre ‘stand-upcomedy & dance’ combineert Roy Julen, bekend van onder anderen So You Think You Can Dance, dans, stand-upcomedy en zang. Het verhaal is een moderne Urban versie van het welbekende Assepoester, in België vertolkt door Laura Tesoro en in Nederland door Vivian Gomez Cardoso. Ik deze bewerking zijn de glazen muiltjes vervangen door sneakers en de kastelen en paleizen door de ‘street scene’ van grote steden als Brussel, Amsterdam en New York.