Winactie Dance@Work

dance@work, dans, winactie
Deze actie is GESLOTEN

Kan jij ook niet stilzitten op je bureaustoel? En heb je altijd al willen weten hoe je dans kunt inzetten op kantoor? Kom dan op 17 mei naar de conferentie Dance@Work bij de Social Impact Factory in Utrecht. Dansmagazine mag 2 x 1 vrijkaart weggeven!

Conferentie Dance@Work

Dance to the People organiseert de conferentie Dance@Work in samenwerking met andere dansprofessionals en bewegingsexperts. De eerste editie van de conferentie vindt plaats op 17 mei bij de Social Impact Factory in Utrecht. Op het programma staan workshops van onder andere ex-danseres NDT2 en trainingsactrice Lia Bolte, psycholoog en biodanzadocent Merijn Oudheusden, danstherapeute Inez van Heijningen en tangodanseres en executive coach Claudia Kratzheller. Ook kun je je aanmelden voor een individuele sessie danscoaching! Kortom, tijdens Dance@Work kun je genoeg inspiratie opdoen over hoe dans inzetbaar is in het bedrijfsleven!

Programma

Op 17 mei organiseren wij in hartje Utrecht een inspirerende middag over het samenspel tussen dans en het dagelijkse werkleven. Met een gevarieerd programma aan met interactieve lezingen, workshops, coachingsessies, energizers én speed-netwerksessies tussen dansprofessionals en (HR-)managers. Hierbij staat het zelf ervaren van de voordelen van dans centraal.

  • 12.30-13.00    Interactieve ontvangst
  • 13.00-14.00    Opening & Keynote Spreker
  • 14.15-15.15    Workshopronde 1 & Danscoaching
  • 15.15-15.45    Lunch Beat met koffie en thee
  • 15.45-16.45    Workshopronde 2 & Danscoaching
  • 16.45-17.00    Dansante afsluiting
  • va 17.00          Borrel met speed-netwerken

Meer informatie over het programma en de workshopleiders vind je op de website van Dance to the People.

Winnen?

Wil jij gratis naar de de conferentie Dance@Work? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons, waarom jij naar de conferentie wilt gaan. Dans Magazine mag namelijk 2 x 1 kaart weggeven voor Dance@Work in Utrecht op donderdag 17 mei. Op 9 mei wordt de winnaar gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.