Win 'Ze noemden me Duivelskind' van Michaela DePrince

Deze actie is gesloten

Wil jij het boek Ze noemden me Duivelskind van Michaela DePrince, ballerina bij Het Nationale Ballet, winnen? Wij geven 10 exemplaren van dit meeslepende verhaal weg aan abonnees van Dans Magazine.

LET OP: deze actie is gesloten. Wat moet je daarvoor doen? Simpel, je stuurt een mailtje naar Dans Magazine waarin je vertelt waarom jij dit boek móet lezen. Stuur jouw gegevens mee zodat wij kunnen checken dat je abonnee bent. Mails zonder gegevens dingen niet mee met de actie.

Heb je nog geen abonnement? Geen zorgen, ook nieuwe abonnees maken kans! Neem vlug een abonnement op Dans Magazine - maak gebruik van onze spectaculaire aanbieding - en stuur ons een mailtje zoals hierboven aangegeven om kans te maken.

Op maandag 27 oktober stellen we de winnaars per mail op de hoogte van hun prijs. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Ze noemden me Duivelskind

Michaela DePrince werd in 1995 geboren in Sierra Leone tijdens een burgeroorlog. Ze belandt in een weeshuis waar ze wordt mishandeld en verwaarloosd. De witte vlekken op haar huid leveren Michaela de titel ‘duivelskind’ op.

Het is haar grootste wens om ballerina te worden, die na haar adoptie door een Amerikaans echtpaar eindelijk in vervulling kan gaan. Michaela blijkt een natuurtalent en ze vecht zich in de harde en door vooroordelen gekenmerkte wereld van ballet een weg naar de top. Haar grote talent komt onder meer tot uiting in haar rol in Het Zwanenmeer van Het Nationale Ballet.