Win nieuwe thriller over gekweld balletpaar

Anita Terpstra Vonk 1974 Hallum France Germany Deutchland
Deze actie is GESLOTEN

Er is een nieuwe dansthriller gelanceerd, genaamd Vonk. Auteur Anita Terpstra vertelt over een gedroomd balletpaar wiens relatie op de proef wordt gesteld. En Dans Magazine mag een aantal exemplaren weggeven!

Boek over balletpaar

In de balletwereld vormen de Nederlandse Mischa en de Russische Nikolaj een beroemd droompaar. Het auto-ongeluk waarbij hun dochtertje om het leven is gekomen, lijkt hen nog dichter bij elkaar te hebben gebracht. Maar dan breekt er brand uit in het huis waar ze tijdelijk wonen. Mischa en Nikolaj overleven het vuur, maar liggen beiden met zware verwondingen in het ziekenhuis.

Als de politie de brand onderzoekt, is al snel duidelijk dat deze is aangestoken. Het geluk van het danspaar blijkt niet meer dan een zorgvuldig geconstrueerde leugen. Mischa beschuldigt Nikolaj ervan de brand te hebben gesticht. Op zijn beurt beweert Nikolaj dat Mischa hem wil vermoorden. Wie van de twee spreekt de waarheid? En wie liegt?

Over Anita Terpstra

Anita Terpstra is geboren in 1974 in Hallum. Als student studeerde Terpstra journalistiek en kunstgeschiedenis. Na haar studies begon Terpstra te werken als freelancejournalist en redacteur bij verschillende bladen. In 2009 verscheen haar eerste boek, Nachtvlucht. Deze werd genomineerd voor de schaduwprijs en de Crimezone Thriller Award. Terpstra heeft ook veel succes in het buitenland. Zo worden de thrillers Anders en Samen ook uitgegeven in Duitsland en Frankrijk. 

Win het boek Vonk!

Ben jij benieuwd naar deze bloedstollende balletthriller? Wij geven maar liefst vijf exemplaren van deze balletthriller weg. Vul dan ons wedstrijdformulier in en vertel ons waarom jij deze thriller graag wilt lezen. De winnaar wordt per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.