Win kaarten voor opening Black Achievement Month

Publiciteitsbeeld officiële opening Black Achievement Month 2017. Foto: Harvey Lisse
Deze actie is GESLOTEN

Op zondag 1 oktober vindt Black Renaissance plaats in de Stadsschouwburg Amsterdam - dé officiële opening van de tweede editie van de Black Achievement Month. En wij mogen 2x2 vrijkaarten weggeven!

Black Renaissance

Er zijn optredens van onder andere de innemende Nederlandse zangeres en rapper Pink Oculus – die jazzy en soulful hiphop maakt – en operazanger Anthony Heidweiler. De ‘dramatische’ bariton brengt op deze avond maar liefst twee nummers ten gehore, waaronder het stuk ‘Make them hear you’. Het Nationale Ballet treedt ook op met twee dansuitvoeringen. 

Black Achievement Month

De Black Achievement Month laat Nederland kennismaken met de ‘zwarte’ geschiedenis van Nederland via exposities, debatten, theater, film én dans. Er worden verhalen verteld over de slavernij en de nalatenschap hiervan, maar er wordt ook gekeken naar de toekomst. Zo biedt de Black Achievement Month een podium aan zwarte rolmodellen en de bijzondere prestaties die zij leveren. 

De Black Achievement Month vindt dit jaar plaats van 29 september t/m 29 oktober in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, met nog meer moois voor dansliefhebbers

Winnen? 

Wil jij gratis naar Black Renaissance? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Op 29 september worden de winnaars gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

Foto: Harvey Lisse