Win kaarten voor Introdans

MÉDITERRANÉE - Introdans, fotograaf Hans Withoos
Deze actie is GESLOTEN

Zuidelijke sferen, Latijns temperament, sensualiteit en levenslust: dat zijn de ingrediënten van MÉDITERRANÉE. Op 22 september gaat de nieuwste voorstelling van Introdans in premiere en reist daarna langs de Nederlandse theaters.  Maak nu kans op twee kaarten voor deze voorstelling op vrijdag 3 of zaterdag 4 november in Stadstheater Arnhem. 

MÉDITERRANÉE bestaat geheel uit creaties van Spaanse choreografen, variërend in leeftijd en ervaring en ieder met een eigen stijl, maar zeker óók zielsverwanten. Hun benadering van dans is aards, intuïtief en gevoelsmatig, veelal voortvloeiend uit de muziek die hen inspireert. Cayetano Sotocreëert speciaal voor MÉDITERRANÉE een nieuw duet en daarnaast presenteert Introdans de Nederlandse première van zijn succesvolle werken Conrazoncorazon en Sortijas. Ook de jonge choreograaf Jorge Pérez Martínez komt met een nieuwe creatie en het wonderschone Rassemblement van Spanjes meest bekende choreograaf, Nacho Duato, maakt dit zinderende programma compleet.

Winnen? 

Wil jij gratis naar MÉDITERRANÉE? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Op 27 oktober worden de winnaars gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

Foto: Hans Withoos