Win kaarten voor het Nationale Ballet van Oekraïne met Sleeping Beauty

Sleeping Beauty
Deze actie is GESLOTEN

Het beroemde Russische Keizerlijke Ballet uit Sint Petersburg kreeg van Tsaar Alexander Romanov III in 1890 opdracht om een groots, onvergetelijk sprookjesballet te ontwerpen op nieuwe muziek van Pjotr Iljitsch Tsjaikovski. Met choreografie van de Franse balletmeester Marius Petipa is dit meesterwerk, Doornroosje (The Sleeping Beauty/ Spiashchaja krasavitsa) wereldbekend. Het Nationale Ballet van Oekraïne Odessa brengt deze kolossale droomvoorstelling, een betoverende ervaring voor de hele familie in een vernieuwde versie in de maand december naar onze Nederlandse theaters.

Wij geven vrijkaarten weg voor 21 december in het RAI Amsterdam (19:30)!

Internationaal balletgezelschap

Het Nationale Ballet van Oekraïne zetelt in een van de oudste en mooiste opera en ballethuizen van Europa. Het gezelschap heeft een internationale reputatie vanwege haar indrukwekkende ensemble, brilliante solisten en hartstochtelijke ensceneringen. Voor het eerst krijgt het Nederlandse publiek de kans om te genieten van de verbluffende kwaliteit die deze voorstelling zo onweerstaanbaar maakt. Een productie met 120 medewerkers bestaande uit het balletensemble, topsolisten en jong talent van de nationale Oekraïense dansacademie begeleid door het grote orkest van de Nationale Opera van Oekraïne.

Winnen?

Wil jij gratis naar de voorstelling van Sleeping Beauty? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons, waarom jij Sleeping Beauty moet zien! Dans Magazine mag namelijk 10x 2 vrijkaarten weggeven voor de voorstelling op donderdag 21 december in de RAI Amsterdam om 19:30. Op 19 december worden de winnaars gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.