Win kaarten voor het Moscow Classical Ballet met Giselle

Dans Giselle
Deze actie is GESLOTEN

Na de uitverkochte Nederlandse première van een oogverblindende Romeo en Julia afgelopen oktober, komt Moscow Classical Ballet van 16 tot en met 18 maart terug naar Carré met drie balletklassiekers: Giselle, Coppelia en Assepoester. Bij hoge uitzondering maakt Het Balletorkest, de vaste partner van Het Nationale Ballet en Nederlands Dans Theater, een uitstap naar Carré. Het Balletorkest begeleidt het Russische gezelschap bij Coppelia en Giselle.

Wij geven vrijkaarten weg voor 16 maart in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam (20:00)!

Moscow Classical Ballet

Moscow Classical Ballet staat onder de artistieke leiding van Natalia Kasatkina. Het gezelschap werd in 1966 opgericht door het ministerie van Cultuur van de Sovjetunie. Naast de legendarische huizen voor ballet en opera zoals Bolshoj in Moskou en Mariinsky (Kirov) in St. Petersburg, behoort het gezelschap tot de toonaangevende balletgezelschappen van Rusland. Natalia Kasatkina is 82 jaar en werkt nog dagelijks met de dansers. Alweer vijftig jaar is zij zonder onderbreking artistiek leider en choreograaf van Moscow Classical Ballet. 

Winnen?

Wil jij gratis naar de voorstelling van Giselle? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons, waarom jij Giselle moet zien! Dans Magazine mag namelijk 2 vrijkaarten weggeven voor de voorstelling op vrijdag 16 maart in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam om 20:00. Op 14 maart wordt de winnaar gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.