Win kaarten voor het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan

Ballet Staatsopera Tatarstan Romeo en Julia
Deze actie is GESLOTEN

Vier het nieuwe jaar bij de beroemde balletklassieker met oliebollen en bubbels. Dans Magazine geeft 4 x 2 vrijkaarten weg voor Romeo & Julia gedanst door Ballet van de Staatsopera van Tatarstan op maandag 1 januari 2018 14.30 uur in Zuiderstrandtheater, Den Haag.

Romeo & Julia is zonder twijfel één van de hoogtepunten uit de klassiek-romantische ballettraditie. Dit beroemde Shakespeare-verhaal over een onmogelijke liefde, op fantastische muziek van Prokofiev is in de uitvoering van het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan een aanrader voor iedereen met een gevoelig hart. Om het nieuwe jaar te vieren trakteert het Zuiderstrandtheater op bubbels en oliebollen.

Met het beroemde verhaal van Shakespeare als basis, schetst deze voorstelling de geschiedenis van een onmogelijke liefde. Romeo en Julia hebben hun hart aan elkaar verpand, maar omdat hun families al generaties lang ruzie hebben, kan het niks worden tussen de geliefden. Dus als ze trouwplannen maken, wordt het huwelijk aan alle kanten gedwarsboomd, met tragische gevolgen.

In de fantastische muziek van de beroemde componist Prokofiev weerklinken de hartstocht en dramatiek die deze choreografie verbeeldt. Met dans van wereldniveau brengt het ballet van de Staatsopera van Tatarstan dit ultieme liefdesverhaal in heel Europa met succes tot leven. Hun weelderige kostuums  geven de voorstelling kleur en dynamiek. Ook de decors zijn indrukwekkend: die  bieden een betoverende achtergrond voor onder meer de uitbundige feesttaferelen in het verhaal en natuurlijk de beroemde balkonscene, die het symbool werd van de romantiek.

De passie van de dansers en de hartverscheurende ontmoetingen tussen de geliefden maken van deze voorstelling een aanrader voor alle generaties met een gevoelig hart.

Winnen?

Wil jij gratis naar Romeo & Julia? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Op 18 december worden de winnaars gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.