Win kaarten voor de voorstelling House van L-E-V!

House van het Israëlische dansgezelschap L-E-V
Deze actie is GESLOTEN

House van het Israëlische dansgezelschap L-E-V

Dans Magazine mag 4 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling House van het Israëlische dansgezelschap L-E-V, in een theater naar keuze.

Het dak van Stadsschouwburg Amsterdam ging er in oktober in 2013 na afloop van de internationale danshit House bijna vanaf. Theaterkrant schreef in een vijfsterrenrecensie hoe “de Israëlische choreografe Sharon Eyal en haar goedgetrainde aliens het publiek meesleepten in een hallucinerende en supertrendy bezweringsdans”. The New York Times vergeleek de voorstellingen met “een Jeroen Bosch-schilderij van een buitenaardse rave.” Het zijn inderdaad vreemde wezens die de choreografieën van Eyal en haar artistieke partner Gai Behar bevolken.

Binnenkort is de voorstelling weer te zien in de volgende theaters:
- Theater Heerlen (27/3)
- Schouwburg Arnhem (3/4)
- Theater aan de Parade in Den Bosch (7/4)
- Stadsschouwburg Groningen (10/4)

Wat moet je doen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en stuur Dans Magazine een mail via het contactformulier. Selecteer de categorie ‘winacties’ en geef in het bericht de naam van de voorstelling House, naam en adresgegevens door. Vergeet er niet bij te vermelden in welk theater je de voorstelling zou willen zien! Aanmelden kan t/m zondag 15 maart.

Meer informatie over de voorstelling House vind je op:
www.parkstadlimburgtheaters.nl
www.mssa.nl
www.theateraandeparade.nl
www.de-oosterpoort.nl