Win kaarten voor Dancing Diversity

Monique Duurvoort | MDDance / Alexander van der Linden Photography
Deze actie is GESLOTEN

Dancing Diversity is een speciaal samengesteld programma waarin de diversiteit van Het Nationale Ballet centraal staat. Voorafgaand aan Dancing Diversity is er een dansconferentie met onder andere choreografe Monique Duurvoort, met de titel ‘Representatie van zwarte esthetiek in dans en ballet’, van 18.00 tot 19.15 uur. En wij geven 2x2 vrijkaarten weg!

Dancing Diversity 

Het Nationale Ballet heeft dansers van 27 verschillende nationaliteiten en vele verschillende etnische en culturele achtergronden in huis. In de intieme setting van de foyer maak je kennis met een aantal van deze dansers afkomstig uit Nederland, Sierra Leone, Brazilië, Australië, Korea, China en andere landen. Dansers waaronder Michaela DePrince, Nathan Bhrane, Young Gyu Choi en Daniel Silva vertolken elk op een volstrekt eigen en persoonlijke manier werken van choreografen als Hans van Manen, Krzysztof Pastor, Ted Brandsen, Ernst Meisner en Peter Leung. De dansers komen ook zelf aan het woord en is er gelegenheid voor uitwisseling met het publiek tijdens een Q & A. 

Black Achievement Month

De Black Achievement Month laat Nederland kennismaken met de ‘zwarte’ geschiedenis van Nederland via exposities, debatten, theater, film én dans. Er worden verhalen verteld over de slavernij en de nalatenschap hiervan, maar er wordt ook gekeken naar de toekomst. Zo biedt de Black Achievement Month een podium aan zwarte rolmodellen en de bijzondere prestaties die zij leveren. 

De Black Achievement Month vindt dit jaar plaats van 29 september t/m 29 oktober in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam, met nog meer moois voor dansliefhebbers

Winnen? 

Wil jij gratis naar Dancing Diversity en de dansconferentie? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Op 11 oktober worden de winnaars gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

Foto: Monique Duurvoort | MDDance / Alexander van der Linden Photography