Win kaarten voor 7: Triple Moon

7: Triple Moon
Deze actie is GESLOTEN

De nieuwe voorstelling van de internationaal gerenommeerde choreografe Nicole Beutler is een ode aan vrouwelijke kracht. Een trip gestuwd door het ritme van het universum. Dans Magazine mag 3x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling van vrijdag 1 december!

Drie danseressen brengen ieder op hun eigen manier een eerbetoon aan een in mysterie gehulde, heidense maangodin met drie gezichten. Geef je over aan een ritueel dat zich voltrekt in een vloeiend droomlandschap van licht- en filmbeelden. 

Extra: drie kwartier voorafgaand kunnen bezoekers een gratis inleiding bijwonen.

“... een ode aan de vrouw, haar kracht en haar mysterie, in dans en schitterende toneelbeelden die zó de boekjes in kunnen. Daarvoor gebruikt Beutler - die door haar intelligente concepten als een stuwende kracht in de dans wordt beschouwd - een schat aan mythologische referenties en filosofische en kunsthistorische verwijzingen." Trouw

Winnen? 

Wil jij gratis 7: Triple Moon? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Dans Magazine mag namelijk 3x 2 vrijkaarten weggeven  voor de voorstelling op vrijdag 1 december. Op 30 november worden de winnaars gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.