Win het nieuwste boek van Suzanna Jansen

Deze actie is GESLOTEN

In het teken van de Boekenweek 2018 (10 t/m 18 maart) mogen wij vijf gesigneerde exemplaren weggeven van het nieuwste boek van Suzanna Jansen: ‘Ondanks de zwaartekracht’. Inspiratie voor het boek is Jansens niet gerealiseerde droom om danseres te worden. Je kunt een exemplaar winnen door antwoord te geven op de volgende vraag: ''Wat was jouw droom en speelt deze droom nog een rol in je leven?''

Het verhaal in een notendop

Wat gebeurt er als je je dromen najaagt? En wat als je dat niet doet? Ondanks de zwaartekracht gaat over een architect en een danseres die zich honderd jaar geleden weigeren neer te leggen bij de zwaarte van het bestaan. De architect is Cornelis van Eesteren (1897-1988), idealist en geestelijke vader van de eerste Amsterdamse tuinstad Slotermeer. Hij werd wereldberoemd. De danseres is de Groningse schippersdochter Steffa Wine (1913-1991). Na een woest Europees bestaan als danspionier begon ze in Slotermeer een balletschool. Niemand denkt nog aan haar. Derde hoofdpersoon van ‘Ondanks de zwaartekracht’ is de kleine Suzanna Jansen (1964). Kind in Slotermeer, onbewust snakkend naar de muzen en vastbesloten om ballerina te worden.

Winnen?

Wil jij het gesigneeerde boek 'Ondanks de zwaartekracht' van Suzanna Jansen winnen? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Op 16 maart worden de vijf winnaars gekozen. Zij worden per e-mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.