WIN: Footloose, Beat the World of Black Swan!

Footlose, Beat the World en Black Swan
Deze actie is GESLOTEN

Dans Magazine mag drie films op DVD weggeven! Kies voor een lekkere feelgood-film, Footloose, voor de mix tussen hiphop en parkour in Beat the World introduceert een nieuwe dansstijl of voor de psychologische dansthriller, Black Swan. 

Footloose

Footloose

Footloose gaat over de tiener Ren die verhuist naar een klein dorpje in het zuiden van de Verenigde Staten. Na een tragish ongeluk heeft de dominee Shaw harde muziek en dansen verboden. Ren trekt zich hier niets van aan en valt voor de dochter van de dominee. Footloose is een lekkere feelgood-film!

 

Beat the World

Beat the World

In Beat the World wilt Yuson, de leider van Heatwave, heel graag de danswedstrijd Beat the World winnen en bedenkt hiervoor een nieuwe stijl, een mix tussen hiphop en parkour. Ook de Braziliaanse dansgroep loopt gevaar en de Europese en Japanse dansgroepen kampen ook met hun eigen problemen. Als ze allemaal samen komen op Beat the World, dansen ze maar voor één ding: winnen!

Black Swan

Black Swan

Black Swan is een film over Nina. Nina is een schitterende danseres die streeft naar perfectie. Als ze de hoofdrol in het Zwanenmeer in de wacht sleept, probeert Nina tegenover haar rivale Lily het beste uit zichzelf te halen door de dualiteit van haar personage uit te beelden. De dans is een aanzet tot perfectionisme en zelf afgrijzen.

 

Winnen?

Vul ons wedstrijdformulier vóór vrijdag 19 mei. Vermeld duidelijk welke DVD je wilt winnen. Winnaars ontvangen per e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.