WIN de DVD’s van Step up 1, 2 en 3!

Deze actie is GESLOTEN

Step Up is een Amerikaanse dans- en muziekfilmreeks waarin de ontmoeting tussen moderne (theater) en urban dans floreert. En Dans Magazine mag eenmaal de DVD’s van Step Up 1, 2 en 3 weggeven. 

Step Up 1

Tyler Gage is een jonge roekeloze straatcrimineel, die in een vicieuze cirkel van moeilijkheden terechtkomt, nadat hij en zijn vrienden een auditorium van een hogeschool voor beeldende kunsten aan diggelen geslagen hebben. Door de rechter wordt hij veroordeeld tot een taakstraf in de getroffen school. Hij wil eerst niets te maken hebben met de leerlingen. Tot hij een knappe danseres ontmoet die bereid is hem een kans te geven. Tegen alle verwachtingen in belandt Tyler in haar leefwereld en ontdekt dat hijzelf ook talenten heeft om te dansen.

Step Up 2

De straatdanseres Andie komt op een nette school voor kunst terecht. Op school moet Andie zich anders leren gedragen, maar ze probeert niet te vergeten waar ze vandaan komt. Als ze samen gaat dansen met de populaire Chase om de ondergrondse danswedstrijd, genaamd The Streets, te winnen, krijgt ze de kans om de twee werelden waarin ze leeft, te overbruggen en haar grote droom waar te maken.

Step Up 3

Een hechte groep vrienden, waaronder Luke en Natalie, gaan samen met eerstejaars student Moose de strijd aan met 's werelds beste hip-hop dansers in een danswedstrijd die hun levens voorgoed zal veranderen.

Winnen?

Vul ons wedstrijdformulier in vóór 23 maart 2017. Vermeld duidelijk dat je de DVD's van Step Up 1, 2 en 3 je wilt winnen. Winnaars ontvangen per e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.