Win 8x2 tickets voor Kiev ballet met Het Zwanenmeer

Deze actie loopt is GESLOTEN

Win 8x2 tickets voor Kiev ballet met Het Zwanenmeer

Een klassiek sprookjesballet voor alle leeftijden. Indrukwekkende balletvoorstelling over hoop, idealen in het leven van een jong mens. Hoe ontwikkelt een lelijk eendje zich tot oogverblindende zwaan? Schitterende dans en originele, zeer muzikale choreografie. 

Het Kiev Ballet bezoekt ons land jaarlijks voor enthousiaste, goedgevulde zalen. “De opzwepende energie van de groep is hartveroverend”, schreef de Volkskrant. Het zwanenmeer is een van de meest romantische balletvoorstelling ooit en is daardoor erg populair geworden voor jong én oud. Het Kiev Ballet voert onder leiding van meesterchoreograaf Radu Poklitaru een eigentijdse versie van de beroemdste klassieke balletten aller tijden op: Het Zwanenmeer op de muziek die Tchajkovski in 1877 speciaal voor het ballet componeerde.

Dans magazine mag 8x2 tickets voor Het Zwanenmeer weggeven op zaterdag 29 december om 19:30 in Leidse Schouwburg of zondag 30 december om 14:30 in Leidse Schouwburg.

Winnen?
Wil jij tickets winnen voor Het Zwanenmeer? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons waarom jij deze voorstelling wil zien én welke datum je voorkeur heeft! Op 17 december 2018 worden de winnaars gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.