Win 8x2 tickets voor Kiev ballet met Carmen

Deze actie is GESLOTEN

Win 8X2 tickets voor Kiev Ballet met Carmen

Een nieuwe balletinterpretatie van een klassiek liefdesdrama over een hartstochtelijk, vrijzinnig en flirtueus zigeunermeisje uit een sigarenfabriek in Sevilla. Niet alle mannen in Sevilla zijn gecharmeerd van haar wisselende genegenheden. De jaloerse officier Don Jose kan zich niet beheersen als hij zijn liefde aan de zijde van een toreador ziet.

Prachtige duetten, groepsdansen en virtuoze solo’s in een verrassende en muzikale choreografie. Een fascinerende dansvoorstelling voor de hele familie op de betoverende muziek van Bizet. Het jonge Kiev Ballet bezoekt ons land jaarlijks en staat voor de 2e keer in Cultura. “De opzwepende energie van de groep is hartveroverend”, schreef de Volkskrant.

Dans magazine mag 8x2 tickets voor Carmen weggeven op dinsdag 25 december om 15:00 in Kielzog Hoogezand-Sappemeer of donderdag 27 december om 15:00 in Cultura Ede 

Winnen?
Wil jij tickets winnen voor Carmen? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons waarom jij deze voorstelling wil zien én welke datum je voorkeur heeft! Op 17 december 2018 worden de winnaars gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.