Win 5x2 tickets voor theatervoorstelling Victory

Deze actie is GESLOTEN

Win  5x2 tickets voor theatervoorstelling Victory 

Victory is een fysieke theatervoorstelling over falen en het durven laten zien daarvan. We leven in een wereld waarbij we leren te stralen en te scoren, maar falen blijft moeilijk. Daar schamen we ons voor omdat ons zonnige zelfbeeld daardoor verdwijnt. We houden wel van leedvermaak, maar kunnen we ook lachen om onze eigen fouten?
In een mix van dans, theater en slapstick vallen vier performers en een muzikant in een razend tempo van de ene in de andere mislukking. Komisch treurig en geleidelijk aan zelfs wanhopig pijnlijk. Fouten worden groots gevierd en er wordt steeds mooier en virtuozer gefaald. Dit alles onder leiding van choreograaf Cecilia Moisio, die met deze voorstelling haar eerste productie voor jongeren en jongvolwassenen neerzet in het Maas Theater en Dans. Op zaterdag 3 november 2018 gaat de première van start in Maaspodium, Rotterdam. Daarna toert de voorstelling tot en met februari 2019 door het hele land.

Dans magazine mag 5x2 tickets voor Victory weggeven op woensdag 13 februari om 19:30 uur in het Maas Theater en Dans, Rotterdam (incl. randprogramma vooraf en achteraf)

Winnen?
Wil jij tickets winnen voor Victory? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons waarom jij deze voorstelling wil zien! Op 6 februari wordt de winnaar gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.