Win 5x2 tickets voor theatervoorstelling Hallo Familie

Deze actie is GESLOTEN

 

Win 5x2 tickets voor theatervoorstelling Hallo Familie 

Deze familievoorstelling bevat een mix van theater en dans geregisseerd door Moniek Merkx en wordt daardoor een wonderlijk warme voorstelling voor iedereen van 8 tot 108 jaar oud. Het stuk gaat over een droom van een kind waarin knuffels tot leven komen, ouders die op handen en voeten lopen en een oom die verandert in een boom. Een wonderlijke voorstelling met een carnavaleske optocht en veel grappige en onverwachte gasten. De voorstelling is gemaakt door de makers van ‘Liefde’, het stuk wat de Gouden Krekel 2017 won en genomineerd was voor de VSCD Mimeprijs. Nu kiest Merkx voor het thema familie, een terugkerend thema in haar werk. Na een reeks van 10 voorstelling in de kerstvakantie in Rotterdam toert de familievoorstelling tot en met 16 maart 2019 door heel Nederland.

Dans magazine mag 5x2 tickets voor Hallo Familie op zondag 23 december weggeven om 19:30 uur in het maaspodium, Rotterdam.

Winnen?
Wil jij tickets winnen voor Hallo Familie? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons waarom jij deze voorstelling wil zien! Op 14 december wordt de winnaar gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.