Win 5x2 tickets voor de theatervoorstelling Bye Bye Baby

Deze actie is GESLOTEN

 

Theatervoorstelling Bye Bye Baby

Bye bye baby is een fysieke, humoristische en humeurige theatervoorstelling op een groot springkussen voor en over beginnende pubers. Het stuk wordt verteld door Nastaran, een meisje uit groep acht die de pubertijd in ging en daardoor grote overgangen mee maakte die ieder mens in zijn leven doorgemaakt heeft.. Een voorbeeld is die grote overgang van de basisschool naar de middelbare. Op een decor vol hindernissen en obstakels proberen twee mensen het hoofd boven water te houden, wat ze niet altijd even makkelijk afgaat. De theater voorstelling is voor jong en oud, want er zijn genoeg leeftijdscategorieën waarop je een grote verandering doormaakt. De voorstelling toert tot en met 5 april door heel Nederland.

Dans magazine mag 5x2 tickets weggeven voor Bye Bye Baby op donderdag 31 januari om 19:30 uur in het maaspodium, Rotterdam.

Winnen?
Wil jij tickets winnen voor Bye Bye Baby? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons waarom jij deze voorstelling wil zien! Op 18 januari wordt de winnaar gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.