Win 35 jaar aan balletfotografie van Hans Gerritsen!

Foto: Photocall - Hans Gerritsen
Deze actie is GESLOTEN

Deel je favoriete dansfoto en win het interactieve Photocall (t.w.v. €49,50) met balletfoto's uit het 35-jarige archief van Hans Gerritsen!

 Photocall - Hans GerritsenAlle balletdisciplines hebben een plaats in het fotoboek. Van klassieke dans tot modern ballet.  In deze stijlen worden bijzondere opnamen getoond van 's-werelds beste en beroemdste choreografen.

De uitgave is 'interactief' door met QR-codes te verwijzen naar achtergrondinformatie over de foto’s. Dit kan een kort filmpje van het corresponderende ballet zijn, maar ook een kort interview of beschouwing van een choreograaf of danser.  

Prinses Margriet, zelf een groot liefhebber en bewonderaar van ballet, heeft het fotoboek een toepasselijke inleiding gegeven.

Winnen?

Kans maken op het prachtige fotoboek Photocall van Hans Gerritsen? Upload via ons wedstrijdformulier je favoriete dansfoto en doe mee! Doe dit voor vrijdag 18 december. 

Winnaar krijgt bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Meer informatie over Photocall vind je op de website van Hans Gerritsen. Of lees het diepte-interview met Hans Gerittsen in het nieuwe decembernummer van Dans Magazine!