Win 2x2 vrijkaarten voor Ierse Ragus

Theaterproductie Ragus. © Peter Boone
Deze actie is GESLOTEN

Theaterproductie Ragus. © Peter BooneTheaterproductie Ragus. © Peter BooneDe Ierse theaterproductie Ragus komt weer naar Nederland. De cast zorgt voor een opwindende show met als basis de roffelende ritmes van bespijkerde schoenen en opzwepende volksmuziek. Dans Magazine verloot 2x2 vrijkaarten voor de voorstelling op 11 oktober in Isala Theater.

Verlangen, passie, vurigheid. De Ieren hebben er in hun oertaal Gaelic een krachtig woord voor: Ragús! Een show met zo’n naam belooft dus wat. Al vijftien jaar lang vertolken de bandleden en dansers het beste dat de traditionele Ierse muziek- en danscultuur te bieden heeft. Songs vol emotie en levensvreugde, prachtig samenspel van akoestische instrumenten en opzwepende dansritmes brengen u helemaal in Ierland-mood. Alsof u live in het middelpunt van een céilidh op een Iers dorpsplein bent beland.

Meer weten? Lees hier het interview met muzikaal leider Fergal O’Murchu.

Hoe kun je winnen?

Heel gemakkelijk: vul ons wedstrijdformulier in vóór vrijdag 30 september 2016. Vermeld hierbij duidelijk dat je vrijkaarten wilt winnen voor Ragus. Winnaars ontvangen per e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.