Win 2x2 tickets voor de voorstelling: All hands on deck

Win 2x2 tickets voor de voorstelling: All Hands on deck
Deze actie is GESLOTEN

All hands on deck is een dansvoorstelling is samenwerking met Scapino Ballet en Wëreldbänd. De voorstelling is een combinatie van dans, humor, muziek en theater. Dansmagazine mag 1x2 tickets weg geven voor de voorstelling in Rotterdam en 1x2 tickets voor de voorstelling in Den Haag. 

Met All hands on deck halen Scapino Ballet en Wëreldbänd het beste in elkaar naar boven in een voorstelling vol wonderlijke combinaties van dans, humor, muziek en theater. De vijf leden van muziektheatergroep Wëreldbänd zijn behalve rasmuzikanten ook meesterlijke variété artiesten. Samen met de dansers van Scapino monsteren zij aan voor een turbulente scheepsreis vol bizarre en absurde situaties.

Winnen?

Wil jij tickets winnen voor All hands on deck? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons waarom jij deze voorstelling wil zien en vergeet niet te vermelden in welke stad en op welke datum jij deze voorstelling wil bewonderen. Op 1 april worden de winnaars gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

5,6,7 en 8 juni 2019 in Theater Rotterdam Schouwburg

14 en 15 juni in het Zuiderstrandtheater in Den Haag