WIN: 2x2 KAARTEN VOOR FLAMENCOCONCERT VICENTE AMIGO

Vicente Amigo
Deze actie is GESLOTEN

De Andalusische stergitarist Vicente Amigo in een zinderend flamencoconcert. Gepassioneerd, vurig en sensueel.

Vicente Amigo

Drie jaar oud was Vicente Amigo toen hij op tv Paco de Lucía zag spelen. Dat wil ik ook, besloot hij. En inderdaad. Inmiddels is de Andalusische gitarist een van ’s werelds geliefdste flamenco-artiesten. Met zijn laatste album Memoria de los Sentidos won hij een Latin Grammy. Na uitstapjes naar de popmuziek is Amigo terug bij de traditionele flamenco. Met een geweldige band en danser waagt hij zich aan de absolute oervormen van het genre. De soms haast furieuze 'seguriya' bijvoorbeeld, en de sensuele 'tientos', een tango.

Memoria de los Sentidos 

Ook aanwezig op Memoria de los Sentidos: de geest van Amigo’s compadre Paco de Lucía. Ze speelden samen als vrienden, beïnvloedden elkaar én werden peetvader van elkaars kinderen. Enkele jaren terug overleed de flamencogitarist, en Amigo schreef een roerend Requiem voor hem. Gepassioneerd, vurig en emotioneel: het ultieme zomerconcert.

flamenco gitaar: Vicente Amigo

gitaar: Añil Fernandez

contrabas: Ewen Vernal

slagwerk: Paquito González

zang: Rafael de Utrera

dans: El Choro

Vrijdag 20 juli 2018, 20:00-22:20, Amsterdam, Het Concert Gebouw.

Winnen?

Wil jij gratis naar de het flamencoconcert? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons, waarom jij erbij wilt zijn! Dans Magazine mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de voorstelling op vrijdag 20 juli. Op 12 juli wordt de winnaar gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.