Win 2 vrijkaarten voor Ayush & Bhavna | India Dans Festival

Deze actie is GESLOTEN

Haagse lievelingetjes zijn ze aan het worden: het Indiase Kathak duo Hari & Chethana kwam in aanraking met Korzo in 2013, kregen een residentie en zijn inmiddels veelgevraagde artiesten. Nu presenteren zij een double bill met het klassieke stuk Bhavna en het moderne werk Ayush op vrijdag 28 oktober om 20:00 in Korzo, als onderdeel van het India Dans Festival. En Dans Magazine verloot 2 vrijkaarten!​

Hari & Chethana openden afgelopen zomer nog Festival Classique met hun wervelende dans. En nu staan ze op het India Dans Festival. Ayush is geïnspireerd door de Ayurveda, een levensfilosofie en geneeswijze, waarin lichaam, geest en natuur nauw verbonden zijn. Ze exploreren de drie basisconstituties van de Ayurveda: Vatha, Pitta en Kapha. Vanuit de eigenschappen van de drie lichaamstypen, onderzoeken zij welke mogelijkheden hun energieën bieden voor de mens en de dans.

Hoe kun je winnen?

Heel gemakkelijk: vul ons wedstrijdformulier in vóór woensdag 26 oktober 2016. Vermeld hierbij duidelijk dat je 2 vrijkaarten wilt winnen voor Ayush & Bhavna van Hari & Chethana. Winnaars ontvangen per e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.