Win 2 tickets voor het Moving Futures Festival

Deze actie is GESLOTEN

Het leven is niet altijd leuk. Maar op social media laten we dat graag geloven. Wat fake is, echt of digitaal, de nieuwe generatie dansmakers put inspiratie uit alle millennial problematieken. Hun dans en performance kunst is bijeengebracht in één reizend dansfestival. Moving Futures reist langs 11 steden in 5 maanden met een eerste stop in Arnhem. Win twee tickets voor het festivalprogramma op zaterdag 9 februari om 20:00 in Theater a/d Rijn. 

Dit vernieuwende dansfestival reist voor de vijfde keer langs verschillende steden in Nederland. Op 9 februari duik je tijdens Moving Futures Arnhem in de wereld van de hedendaagse dans. Choreografe Ingrid Berger Myhre en componist Lasse Passage Nøsted gaan op humoristische wijze op onderzoek hoe dans en muziek te combineren valt. Judith Clijsters raakt je die avond treffend met een fysieke performance: hoe passief is ons lichaam, en hoeveel vragen we van ons lichaam?

Na Arnhem reist het festival nog verder langs onder meer Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Groningen. Kijk op www.movingfutures.nl voor de laatste update van het programma. Moving Futures is een initiatief van vijf landelijke productiehuizen Dansmakers Amsterdam, Dansateliers, DansBrabant, De Nieuwe Oost en Random Collision.

Een teaser van het festival vind je hier. 

Winnen?
Wil jij tickets winnen voor het Moving Futures Festival? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons waarom jij naar het festival wil! Op 28 januari wordt de winnaar gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

Doe mee!