Win 2 premièrekaarten voor TUTTI

TUTTI - Introdans. © Pieter Henket
Deze actie is GESLOTEN

TUTTI - Introdans. © Pieter Henket

Maak kans op 2 vrijkaarten voor de première van TUTTI op vrijdag 30 september in Stadstheater Arnhem. Een opening van het theaterseizoen die je niet wilt missen! Introdans bestaat in seizoen 2016/17 45 jaar en viert dat op grootse wijze met TUTTI, een programma waarin beide Introdans-ensembles maar liefst drie premières van internationaal gevierde choreografen dansen. 

Memoriam van Sidi Larbi Cherkaoui

Vol trots presenteert Introdans als eerste Nederlandse gezelschap het wonderschone In Memoriam van de Vlaams-Marokkaanse Sidi Larbi Cherkaoui. Dit meditatieve werk, een eerbetoon aan zijn voorouders, heeft een bedwelmend effect. Dit wordt versterkt door de live begeleiding door de Corsicaanse zanggroep A Filetta.

Cantata van Mauro Bigonzetti

Totaal anders van stijl is Cantata, een rauw, gepassioneerd ‘powerstuk’ waarin de Italiaanse choreograaf Mauro Bigonzetti de verschillende karakters uit een Italiaans dorp tot leven laat komen. Ook de ‘aardse’ vrouwen van de Italiaanse muziekfolkgroep Assurd, die Cantata live zullen begeleiden, weet hij prachtig te integreren in zijn choreografie.

Nowhere van Dimitris Papaioannou

De Griekse Dimitris Papaioannou tenslotte creëert met minimale middelen pure magie. Zo ook de indrukwekkende, korte scène uit zijn productie Nowhere. Een lange rij dansers omsluit en ontkleedt een koppel, waarbij de armen van het ensemble een prachtige, continu golvende zee vormen. 

Hoe kun je winnen?

Heel gemakkelijk: vul ons wedstrijdformulier in vóór maandag 19 september 2016. Vermeld hierbij duidelijk dat je vrijkaarten wilt winnen voor TUTTI. Winnaars ontvangen per e-mail bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Foto:  Pieter Henket