Win 2 kaartjes voor Reclaiming the Goddess

Reclaiming the Goddess, choreografie
Deze actie is GESLOTEN

Op vrijdag 5 oktober speelt Project Zahira een preview van de hedendaagse choreografie Reclaiming the Goddess. Deze choreografie van Zahira Lieneke Mous wordt dan gratis op de Friese Dansdagen in Leeuwarden getoond. Maar je kan twee kaartjes winnen voor de première in 2019 door deze link van de crowdfundingsactie te delen op facebook. Alle steun is nog steeds welkom.

Reclaiming the Goddess

In Reclaiming the Goddess tonen dansers en muzikanten kwetsbaarheid, kracht, verbinding, zachtheid en meditatie. Dans is immens helend en kan ons op bijzondere wijze aan elkaar verbinden.

Het staat in de planning om naast voorstelling in theaters ook langs vrouwenopvanghuizen te gaan. Dit om heel concreet deze voorstelling in te zetten als middel voor verbinding, plezier.Maar ook, waar mogelijk, trauma-verwerking. Hier zal een Goddess Path workshop en dialoog aan worden verbonden. De vrouwenopvanghuizen zijn namelijk plekken waar vrouwen komen die slachtoffer zijn van huiselijk (seksueel) geweld.

NB: Op vrijdag 5 oktober vertelt de choreografe alles over Reclaiming the Goddess bij Omrop Fryslân.

Choreograaf Zahira Lieneke Mous

Als middel voor groei en genezing reisde Mous al bijna een decennium de wereld rond en bestudeerde ze meditaties en spirituele oefeningen. Dit terwijl ze de (kracht van) podiumkunsten al begon te verkennen toen ze in de kleuterklas zat. Nu faciliteert Mous repetities en creatieve sessies met een visie van waarheid, liefde, creativiteit en compassievol leiderschap. Zo is haar missie om vrouwen sterker te maken en diepgaande danstheaterwerken te delen met de wereld. Kortom prestaties die verder gaan dan vorm.