Win 2 kaarten voor You Better Move #7

You Better Move #7
Deze actie is GESLOTEN

Win twee kaartjes voor de zevende editie van You Better Move. Op 8 november is de club het speelveld. In het creatieve landschap van Dansmakers Amsterdam nodigt Nedda Sou ons uit voor een avond waar Street & Club cultuur, persoonlijke verhalen en muziek elkaar raken.

Terugkerend dansfestival van Dansmakers Amsterdam

Met dit eendaags dansfestival is Dansmakers Amsterdam een platform voor de makers en voor hun artistieke werk. Dit terugkerende festival toont radicaal, divers en kwalitatief werk en is een uitnodiging aan het dansveld om samen te komen, te bewegen en ervaringen uit te wisselen. Elke editie wordt samengesteld door een choreograaf uit Amsterdam.

Nedda Sou (NL) is een urban dansprofessional/clubhead en pleitbezorger van de Urban/club danscultuur. Als autodidact vond ze haar weg naar het werkveld via voorstellingen in diverse commerciële shows en theaterproducties. Nedda specialiseerde zich in straat- en clubdansstijlen met shows in house dance, hiphop, dancehall, Krump, waackin, popping, en experimenteel.

Winnen?

Wil jij graag meedoen aan de winactie? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons waarom jij deze voorstelling graag wilt zien en wie weet ben jij de winnaar van deze actie! Op 1 november worden de winnaars gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.

You Better Move#7
Wonderland of the Night
Club & One-day dance festival
Performances, Club & Street dance
Curated by Nedda Sou
DJ KC the Funkaholic