Win 2 kaarten voor Welcome Canada!

Win 2 kaarten voor Welcome Canada! tijdens Holland Dance Festival!
Deze actie is GESLOTEN

Win 2 kaarten voor Welcome Canada! tijdens Holland Dance Festival!Van 28 januari  t/m 20 februari  vindt het Holland Dance Festival plaats in Den Haag. De tweejaarlijkse dansbiënnale presenteert in deze vijftiende editie onder meer werk van gerenommeerde gezelschappen uit Duitsland, Israël, Zwitserland en Nieuw-Zeeland. Het festival biedt daarnaast ook ruimte aan jong danstalent. In de voorstelling Welcome Canada! maakt het publiek kennis met jong Nederlands en Canadees danstalent.

Welcome Canada! is een gezamenlijk programma van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, de Nationale Balletacademie in Amsterdam (Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten), Codarts Rotterdam én de National Ballet School uit Toronto (Canada).  De National Ballet School in Toronto is één van de topdansopleidingen in de wereld. De school leverde al veel beroemdheden af, onder wie diverse (oud-)solisten van Het Nationale Ballet. De laatste jaren is de school ook bekend vanwege de door haar georganiseerde Assemblée Internationale: een ontmoeting tussen dansacademies van over de hele wereld.

Holland Dance Festival nodigt nu op zijn beurt de school uit om kennis te maken met het Nederlandse danserfgoed én de belangrijkste dansopleidingen in ons land. Gezamenlijk presenteren de scholen zich in een bruisend en veelzijdig programma dat u laat genieten van dé dansers van de toekomst.

Winnen?

Dans Magazine mag 2 kaarten voor Welcome Canada! weggeven! Vul vóór vrijdag 29 januari 16:00 uur ons wedstrijdformulier in en maak kans!

Meer informatie?

De voorstelling vindt plaats op maandag 1 februari om 20:00 uur in Theater aan het Spui, Den Haag. Bekijk de website voor meer informatie.