Win 2 kaarten voor Funny Soft Happy & The Opposite

Foto: Paul Sixta of Noortje Stortelder
Deze actie is GESLOTEN

Dans Magazine mag maar liefst 5 x 2 vrijkaarten weggeven voor Funny Soft Happy & The Opposite van Connor Schumacher.  

Je ultieme fantasie wordt werkelijkheid in Funny Soft Happy & The Opposite: het leven als een technojazzmusical-ervaring. Als je het leven serieus neemt, dan is dit de generale repetitie. Zes dansers demonstreren een high-intensity training voor lichaam en geest, waarmee je uithoudingsvermogen voor het leven opbouwt.

Want dat hebben we hard nodig in deze wereld die steeds sneller draait en waarin waarden als zorg, compassie en luisteren naar elkaar onder druk staan. Hoe verhouden wij individuen ons tot elkaar in zo’n wereld? Of tot de groep? Met dank aan Bob Fosse-musicals, neurowetenschap en work-outvideo’s uit de jaren ’80, bieden zes uiteenlopende dansers je een glimp van hoe het leven zou kunnen zijn. Sluit je aan: voel je vrij om je haar los te gooien, een drankje te doen, een gedachte te delen en achteraf te dansen.

If human life is a performance
Then we need a human performance practice
To build stamina for life

– Connor Schumacher

Schumacher (zelf optredend als geestige ceremoniemeester) reanimeert de opzwepende aerobicsmotoriek uit jarentachtigworkouts tot een hilarische, opgewekte conditietraining.' - ****, Annette Embrechts, de Volkskrant (2019)

Keuze uit verschillende speeldata's: 

  • 13 dec LUX Nijmegen
  • 21 dec AINSI, Maastricht
  • 7 jan Theater Bellevue, Amsterdam
  • 9 jan Theater a/d Rijn, Arnhem
  • 12 jan Korzo, Den Haag
  • 18 jan Theater Rotterdam
  • 23 jan Theater Kikker, Utrecht

Winnen?

Wil jij graag meedoen aan de winactie? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons waarom jij deze voorstelling graag wilt zien en wie weet ben jij de winnaar van deze actie! Op 20 december worden de winnaars gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.