Win 2 kaarten voor Dutch Doubles van Het Nationale Ballet

Ernst Meisner, Marijn Rademaker & Igone de Jongh
Deze actie is GESLOTEN

Na het succes in 2014 van Dutch Doubles brengt Het Nationale Ballet nu een tweede editie uit. Het Nationale Ballet brengt dit keer wereldpremières van Ernst Meisner en Annabelle Lopez Ochoa en bijzondere werken van Hans van Manen en Wubkje Kuindersma, gecreëerd in nauwe samenwerking met musici die zij bewonderen. 

Dans Magazine mag 2 vrijkaarten weggeven voor Dutch Doubles op 29 maart!

Choreografe Lopez Ochoa maakt momenteel een ballet op een aantal nummers van Wende Snijders (die ze live op het toneel zal zingen). Remy van Kesteren heeft voor het eerst gecomponeerd voor orkest en staat voor Meisner uiteraard ook zelf met zijn harp op het toneel. Samen met Michael Benjamin zocht Kuindersma twee nummers uit die op toneel live worden begeleid door Benjamin: Long Overdue en From Blue to Red. Van Manens pas de deux op een bekende compositie van Arvo Pärt, 'Fratres' zal onder meer uitgevoerd worden door eerste solisten Marijn Rademaker en Igone de Jongh, met op piano Olga Khoziainova en op viool Hebe Mensinga.

Winnen?

Wil jij gratis naar de voorstelling van Dutch Doubles? Vul dan ons wedstrijdformulier in. Vertel ons, waarom jij Dutch Doubles moet zien! Dans Magazine mag namelijk 2 vrijkaarten weggeven voor de voorstelling op 29 maart in de Nationale Opera & Ballet te Amsterdam. Op 27 maart wordt de winnaar gekozen en per mail op de hoogte gesteld. Over de uitslag valt niet te corresponderen.