Win 2 kaarten voor Dekbed (4+)!

Deze actie is GESLOTEN

Een kleine poëtische vertelling over wat er gebeurt als je je ogen sluit. Project Sally Maastricht presenteert met Dekbed een dromerige voostelling vol prachtige beelden waarin de dans dynamisch, virtuoos en soms acrobatisch is.

Dekbed is een speelse en spannende voorstelling over een groots en universeel thema.Waar ga je naartoe als je droomt? En wat kun je doen als het donker je bang maakt? En wat als je niet meer wakker wordt? Blijf je dan voor altijd in je droom? Over slapen, dromen, angst voor het donker en de wereld tussen werkelijkheid en fantasie. Durf jij onder je bed te kijken?

Inspiratie

Inspiratie voor de dansvoorstelling kreeg artistiek leider en choreograaf Stefan Ernst van een oude kinderfoto, waarop hij in bed ligt met zijn ogen nèt boven het dekbed en allerlei knuffels om hem heen. "Als kind was ik bang voor het donker. Daarom bouwde ik als ritueel iedere avond voor het slapengaan een kring van knuffels rondom mijn hoofd. Daardoor voelde ik me veilig en niet alleen."

Winnen?

Dans Magazine geeft 2 x 2 vrijkaarten weg voor Dekbed op 16 maart in De Nieuwe Regentes in Den Haag! Vul vóór zondag 13 maart 16:00 uur ons wedstrijdformulier in en maak kans! 

Ga voor de gehele speellijst naar www.projectsally.nl.